Het internet verbeteren

- Software Essentials

The internet
Coder image

Wie zijn wij

We zijn twee bloeiende jonge IT-professionals met veel kennis en oog voor perfectie. Ons doel is om internet een betere plek te maken. Wij geven de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit en willen voor elke uitdaging de best mogelijke oplossingen creëren. Met onze aanpakkende mentaliteit en een frisse blik op IT worden we gezien als 'the new kids on the block'. 

Onze diensten

Hosting

Hosting is een van de belangrijkste dingen op het web. Wij leveren hosting op maat die aan uw behoeften voldoet.

Web development

Een website maakt deel uit van uw identiteit. Wij bouwen websites volgens uw wensen en budget.

App development

Bijna iedereen gebruikt dagelijks een telefoon. Wil je een app maken? Wij bouwen apps volgens uw wensen en budget.

Consultancy

Niet zeker over iets in de ICT? Als jonge ICT-professionals bedienen we consultancy met een frisse blik op elke uitdaging.

Dromen worden prestaties

Iedereen heeft dromen. Sommige zijn groot, sommige zijn klein. Bij Software Essentials houden wij van dromen. Ze blijven we ons afvragen wat er zou kunnen zijn. Maar er is één ding dat we nog leuker vinden dan dromen, doelen. Want als dromen doelen worden, kun je ze bereiken. Heb je ooit een droom over iets in IT gehad? Samen kunnen we er een doel van maken en het bereiken!

winning

Onze partners en cliënten

Laten we samen op avontuur gaan

Avonturen zijn eng, ze lanceren je in het onbekende en maken je kwetsbaar. Een avontuur wordt minder eng wanneer je met twee bent. Dus laten we samen op avontuur gaan, want samen kunnen we alles bereiken. 

[COMING SOON] Website on demand

Een website hebben is een hoop geld en nog eens veel meer moeite. Met ons nieuwe concept is is dit verleden tijd. Wij zorgen dat er in de vorm van een abonnement al uw lasten uit handen worden genomen. Wij zorgen voor alles waardoor u alleen uw mening hoeft te delen met ons!

nl_NL_formalNL
en_GBEN nl_NL_formalNL